top of page
ThaiALLERGENER: HV: GLUTEN/HVETEMEL | SES: SESAMFRØ | NØ: NØTTER | SK: SKALLDYR | E: EGG | F: FISK | ME:MELK SEL: SELLERI | P: PEANØTTER | CN: CASHEWNØTTER | S: SOYA | B: BLØTDYR | SO: LUPIN SVOVELDIOKSYD/SULFITTER


Thai



#56 Yam Nua | F |
Stekt biff med agurk, tomat, vårløk og løk.
279 kr
Spicy
#56 Yam Nua  | F |


#57 Somtam | HV, NØ, SK, F, P |
Hakket papaya med 2 kongereker, langbønner, tomat og peanøtter. Ris og fritert kylling.
295 kr
Spicy
#57 Somtam | HV, NØ, SK, F, P |


#58 Lab Gai | F |
Hakket kylling med løk, thai vårløk, mynteblad og koriander.
279 kr
Spicy
#58 Lab Gai  | F |


#59 Pad Ki Mao Gai | HV, NØ, F, P, S, B |
Stekte risnudler med kylling, langbønner, paprika, løk og holy basil.
249 kr
Mild
#59 Pad Ki Mao Gai   | HV, NØ, F, P, S, B |


#60 Pad Si Yiew | HV, E, S, B |
Stekte risnudler med kylling, egg og brokkoli.
239 kr
#60 Pad Si Yiew | HV, E, S, B |


#61 Pad Thai Scampi | HV, NØ, SK, E, F, P, B |
Stekte risnudler med scampi, egg, thai vårløk, bønnespire og peanøtter.
239 kr
#61 Pad Thai Scampi | HV, NØ, SK, E, F, P, B |


#62 Khao Pad Gai | HV, E, S, B |
Stekte ris med kylling, egg, brokkoli, løk og tomat.
239 kr
#62 Khao Pad Gai | HV, E, S, B |


#62B Khao Pad Kung | HV, SK, E, S, B |
Stekt ris med kongereker, egg, brokkoli, løk og tomat.
245 kr


#63 Pla Lad Prik | HV, NØ, F, P, S, B |
Stekt laksefiét med langbønner, paprika og løk.
259 kr
#63 Pla Lad Prik | HV, NØ, F, P, S, B |


#64 Pad Nua Namman Hoy | HV, S, B |
Stekt strimlet storfekjøtt med brokkoli, løk, paprika, champignon og bambus.
269 kr
#64 Pad Nua Namman Hoy | HV, S, B |


#65 Pad Gai Med-Mauang | HV, NØ, P, CN, S, B |
Stekt kylling med løk, paprika, champignon, vårløk og cashewnøtter.
209 kr
#65 Pad Gai Med-Mauang | HV, NØ, P, CN, S, B |


#66 Pad Khing Gai | HV, S, B |
Stekt kylling med paprika, champignon, ingefær og thaivårløk.
209 kr
Mild
#66 Pad Khing Gai | HV, S, B |


#67 Pad Krapaw Gai | HV, NØ, P, S, B |
Stekt kylling med langebønner, paprika, løk og holy basil.
224 kr
#67 Pad Krapaw Gai  | HV, NØ, P, S, B |


#68 Pad Tom Yam Kung | SK, F |
Stekt kongereker med champignon, tomat, sitrongress, sitronblad, galangal og chili.
209 kr
#68 Pad Tom Yam Kung | SK, F |


#69 Pad Tom Kha Gai | F |
Stekt kylling i kokosmelk med løk, sitrongress, sitronblad, glangal, champignon, tomat og koriander.
209 kr
#69 Pad Tom Kha Gai | F |


#70 Pad Prew Wan Gai | HV, F |
Stekte kylling med paprika, agurk, thai vårløk, ananas i sursøt saus.
199 kr
#70  Pad Prew Wan Gai | HV, F |


#71 Pad Ped Gai | SK, F |
Stekt kylling i rød karri med kokosmelk, paprika, langbønner, eggplante og basilikum.
214 kr
Spicy
#71 Pad Ped Gai | SK, F |


#72 Pad Karri Gai | NØ, CN, F |
Stekt kylling i gulkarri med kokosmelk, tomat, champignon, vårløk, cashewnøtter og koriander.
209 kr
Mild
#72 Pad Karri Gai  | NØ, CN, F |


#73 Pad Kiew Wan Gai | F, SK |
Stekt kylling i grønnkarri med kokosmelk, paprika, langbønner, eggplante og basilikum.
214 kr
Extra spicy
#73 Pad Kiew Wan Gai  | F, SK |


#74 Pepper Biff | HV, S |
Strimlet biff stekt med hvitløk og koriander.
279 kr
#74 Pepper Biff | HV, S |


#75 Khao Pad Krapaw | HV, NØ, P, F, S, B |
Stekt ris med biff, langbønner, paprika, løk og holybasil. Toppet med speilegg
289 kr
Spicy
#75 Khao Pad Krapaw | HV, NØ, P, F, S, B |


#80 Paneng Nua | SK, F |
Stekt storfekjøtt med paneng karri med kokosmelk, paprika, langbønner og sitronblad.
269 kr
Mild
#80 Paneng Nua | SK, F |


#81 Kaeng Ped Gai (SUPPE) | SK, F |209
Stekt kylling i rødkarri med kokosmelk, eggplante,paprika, bambus, sitonblad og basilikum.
249 kr
Spicy
#81 Kaeng Ped Gai (SUPPE) | SK, F |209


#82 Kaeng Karri Gai (SUPPE) | F, NØ, CN |
Stekt kylling i gulkarri med kokosmelk, løk, tomat koriander og cashewnøtter.
249 kr
Mild
#82 Kaeng Karri Gai (SUPPE) | F, NØ, CN |


#83 Kaeng Kiew Wan Gai (SUPPE) | SK, F |
Stekt kylling i grønnkarri med kokosmelk , paprika, eggplante, bambus, sitronblad og basilikum.
249 kr
Extra spicy
#83 Kaeng Kiew Wan Gai (SUPPE) | SK, F |


#84 Tom Yam Kung (SUPPE) | SK, F |
Kokt kongereker med sitrongress, sitronblad, galangal, chili, champignon, tomat og koriander.
239 kr
Spicy
#84 Tom Yam Kung (SUPPE) | SK, F |


#85 Tom Kha Gai (SUPPE) | F |
Stekt kylling med kokosmelk, champignon, sitrongress, sitronblad, galangal og koriander.
249 kr
#85 Tom Kha Gai (SUPPE) | F |

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

Tollbugata 17, 0152 Oslo

For Take Away Call:  21 44 54 68 

 

bottom of page