top of page


ALLERGENER: HV: GLUTEN/HVETEMEL | SES: SESAMFRØ | NØ: NØTTER | SK: SKALLDYR | E: EGG | F: FISK | ME:MELK SEL: SELLERI | P: PEANØTTER | CN: CASHEWNØTTER | S: SOYA | B: BLØTDYR | SO: LUPIN SVOVELDIOKSYD/SULFITTER


























Thai
#56 Yam Nua | F |
Stekt biff med agurk, tomat, vårløk og løk.
279 kr
Spicy

#57 Somtam | HV, NØ, SK, F, P |
Hakket papaya med 2 kongereker, langbønner, tomat og peanøtter. Ris og fritert kylling.
295 kr
Spicy

#58 Lab Gai | F |
Hakket kylling med løk, thai vårløk, mynteblad og koriander.
279 kr
Spicy

#59 Pad Ki Mao Gai | HV, NØ, F, P, S, B |
Stekte risnudler med kylling, langbønner, paprika, løk og holy basil.
249 kr
Mild

#60 Pad Si Yiew | HV, E, S, B |
Stekte risnudler med kylling, egg og brokkoli.
239 kr

#61 Pad Thai Scampi | HV, NØ, SK, E, F, P, B |
Stekte risnudler med scampi, egg, thai vårløk, bønnespire og peanøtter.
239 kr

#62 Khao Pad Gai | HV, E, S, B |
Stekte ris med kylling, egg, brokkoli, løk og tomat.
239 kr

#62B Khao Pad Kung | HV, SK, E, S, B |
Stekt ris med kongereker, egg, brokkoli, løk og tomat.
245 kr
#63 Pla Lad Prik | HV, NØ, F, P, S, B |
Stekt laksefiét med langbønner, paprika og løk.
259 kr

#64 Pad Nua Namman Hoy | HV, S, B |
Stekt strimlet storfekjøtt med brokkoli, løk, paprika, champignon og bambus.
269 kr

#65 Pad Gai Med-Mauang | HV, NØ, P, CN, S, B |
Stekt kylling med løk, paprika, champignon, vårløk og cashewnøtter.
209 kr

#66 Pad Khing Gai | HV, S, B |
Stekt kylling med paprika, champignon, ingefær og thaivårløk.
209 kr
Mild

#67 Pad Krapaw Gai | HV, NØ, P, S, B |
Stekt kylling med langebønner, paprika, løk og holy basil.
224 kr

#68 Pad Tom Yam Kung | SK, F |
Stekt kongereker med champignon, tomat, sitrongress, sitronblad, galangal og chili.
209 kr

#69 Pad Tom Kha Gai | F |
Stekt kylling i kokosmelk med løk, sitrongress, sitronblad, glangal, champignon, tomat og koriander.
209 kr

#70 Pad Prew Wan Gai | HV, F |
Stekte kylling med paprika, agurk, thai vårløk, ananas i sursøt saus.
199 kr

#71 Pad Ped Gai | SK, F |
Stekt kylling i rød karri med kokosmelk, paprika, langbønner, eggplante og basilikum.
214 kr
Spicy

#72 Pad Karri Gai | NØ, CN, F |
Stekt kylling i gulkarri med kokosmelk, tomat, champignon, vårløk, cashewnøtter og koriander.
209 kr
Mild

#73 Pad Kiew Wan Gai | F, SK |
Stekt kylling i grønnkarri med kokosmelk, paprika, langbønner, eggplante og basilikum.
214 kr
Extra spicy

#74 Pepper Biff | HV, S |
Strimlet biff stekt med hvitløk og koriander.
279 kr

#75 Khao Pad Krapaw | HV, NØ, P, F, S, B |
Stekt ris med biff, langbønner, paprika, løk og holybasil. Toppet med speilegg
289 kr
Spicy

#80 Paneng Nua | SK, F |
Stekt storfekjøtt med paneng karri med kokosmelk, paprika, langbønner og sitronblad.
269 kr
Mild

#81 Kaeng Ped Gai (SUPPE) | SK, F |209
Stekt kylling i rødkarri med kokosmelk, eggplante,paprika, bambus, sitonblad og basilikum.
249 kr
Spicy

#82 Kaeng Karri Gai (SUPPE) | F, NØ, CN |
Stekt kylling i gulkarri med kokosmelk, løk, tomat koriander og cashewnøtter.
249 kr
Mild

#83 Kaeng Kiew Wan Gai (SUPPE) | SK, F |
Stekt kylling i grønnkarri med kokosmelk , paprika, eggplante, bambus, sitronblad og basilikum.
249 kr
Extra spicy

#84 Tom Yam Kung (SUPPE) | SK, F |
Kokt kongereker med sitrongress, sitronblad, galangal, chili, champignon, tomat og koriander.
239 kr
Spicy

#85 Tom Kha Gai (SUPPE) | F |
Stekt kylling med kokosmelk, champignon, sitrongress, sitronblad, galangal og koriander.
249 kr

bottom of page
